Учебник за живота 4

Учебник за живота 4Георги Изворски казва, че ние сме “Богове в развитие”. Добре е, че на този етап от своето развитие нямаме свободна воля и силата на Богове, защото ме е страх да си помисля за последствията. Не сме готови за това и сега се учим. Имаме още много работа. Истината е, че хората живеят не най-желания от тях живот и все нямат време, все отлагат нещата и се оправдават за всичко. След дългия и често неприятен работен ден се стоварваме в дивана пред телевизора (компютъра) и се потапяме в този нереален свят. Усилие е да говорим или четем на детето-пускаме му филм. Домързява ни да споделяме с близките си. Виртуалния свят е толкова лесно достъпен, но…

Гледам да не акцентирам на това, но е факт, че медиите направо ни “промиват” мозъците. Миналата година плаках два пъти на новините и оттогава спрях да ги гледам. Толкова са натоварващи, пълни с лъжи и манипулации… Всеки човек знае за 25-я кадър и това се е случило още през 1957 година. Знаете ли сега колко са напреднали техниките за манипулиране на съзнанието и подсъзнанието? Технологиите са навсякъде и ние доброволно ги използваме-сателити, телевизия, радиоприемници, телефони и други. Ние дори няма как да осъзнаем, че ги използват в даден момент.

Всеки знае, че управлението се нуждае от кротки и послушни хора и го постига. Дори и българското Министерството на отбраната разполага с психотронно оръжие. Има монтирани лептонни излъчватели, чиято цел е да влияят върху психиката на хората. Факторите, които влияят на хората са много и виждаме резултатите навсякъде: обременени хора, агресия и липса на човещина (любов) и морал. Хората стават все по-манипулируеми и забравят за моралните ценности, системата ги превръща в хищници. Парите и властта са на почит. Съзнанието на хората системно се занимава с пари, наркотици, алкохол, секс и други пороци.  Децата започват от все по-ранна възраст да изразяват агресия, момичетата искат да са като фолкпевици, гладуват, гримират се, разголват се и секса е издигнат в култ. Сексът продава. Карат ни да потребяваме ненужни неща, от които се заробваме и се  акцентира само на външния свят. Мислим по повърхностни въпроси и в посоката която са ни дали, докато истинските проблеми не се засягат. От детската градина започват да ни учат какво и как да мислим, да сме послушни. Най-масово се влияе на децата посредством детските филми. Най-гледаните са на Walt Disney и са пълни със скрити сексуални сцени, дори се чуват тихи послания от рода на: “Деца, бъдете послушни! Съблечете се!” Обезпокойтелно е за всеки родител. Редно е да споделя, че и моето семейство използва технологиите. Старая се да не прекаляваме.

Успокоявам се, че след като имаме тези средства за забавление, значи човечеството има нужда от тях.  Вярвам, че един ден, когато хората открият своя вътрешен потенциал и се докоснат до възможността да общуват с  всичко живо на тази планета, с целия космос и Бог няма да ги интересуват тези остарели технологии и целия този илюзорен свят. Просто още не сме готови, но съм щастлива, че срещам такива хора и то в България, а не в Тибет.

Учебник за живота 4-2Хората масово забравят за необятния вътрешен свят, изпълнен с трепети по по-възвишени ценности. Човек трябва да се научи да се вслушва в сигналите, които получава от финния свят и ако и това му е трудно, то тогава да намери физически човек-учител, проповедник или някого на когото се възхищава и да се стреми да бъде по-добър. Всички религии и секти са едни и същи-доближават ни до любовта, Бог, Космическия разум или както искате го наречете. Изключение има само при някои секти, които използват хората за извършване на самоубийства и убийства, което е недопустимо.

Трябва да бъдем щастливи и да излъчваме любов. Всичко зависи от нашите мисли. Увереността, че висшата сила бди над нас, тя ни мисли само и единствено доброто дава голямо спокойствие на човек. Всичко ни е отредено и няма смисъл да се опълчваме на случващото се, а само можем да приемаме с философски опити да извлечем доброто от случващото се, за да не ни повтарят същите несгоди. Далеч съм от мисълта да се оставим на течението. Винаги трябва да се борим и да отстояваме добрите каузи, пък каквото има да стане, то ще си стане-така е трябвало да стане.