Всичко е добро

Всичко е доброПризнавам си, че когато чувах тези думи преди не бях много съгласна. Все повече информация получавах за евгениката и опитите на световния елит да намали населението на планетата. Това е факт и всеки може да се информира за развитието на тези въпроси в исторически план. Все повече хора се тревожат за ваксините, антибиотиците в месото, вредните храни, ГМО, замърсените въздух и вода, кемтрейлс, финансовата криза и т.н. Какво добро може да има в озоновата дупка? Най-недоумявах как въобще е възможно да има войни. Ама кой може да иска да ги има, освен облагодетелстваните лидери, които са 1% от населението? Ние преяждаме, а африканците умират от глад. Болестите са жестоки и чувството на безизходица не е най-доброто за което се сещам. Примерите за неправди са много и варират от дребни до много мащабни.

Всеки човек си намира отговорите за себе си – наука, религия, извънземни, духовни учения и т.н. Те всички са си верни по малко и не са толкова взаимоизключващи се, но това е друга тема. Едва вчера успях да намеря отговорите и успокоението за себе си. Гледах една беседа с Георги Изворски и съм му много благодарна за насоката на мислите, която ми даде. Всичко е предопределено и е добро.

Най-общо казано хората не са много добри и имат нужда от наказания. Болестите се разрастват и това е факт. Дори медицината и фармацията имат полза от това да поддържат хората болни. Никой не обръща внимание и дори се стопират опитите на малцина за почти безплатно лечение на заклеймените като “нелечими” болести. Въпрос на време е и това да се приеме от хората, защото новините за излекували се се разпространяват бързо с днешните технологии. Тук е важно да се приеме факта, че ако личността не се промени, то тя отново ще се разболее. Преди всичко трябва да излекуваме своето съзнание и след това да очакваме промени на физическо ниво. Има хора, които не водят много здравословен живот, работят или живеят в много замърсена среда, консумират месо и си пият алкохол, но са здрави и щастливи. Важни са техните мисли и постъпки като добри хора.

Изключително силно звучат за нас думите на гения Леонардо да Винчи, който за мен е посветен на тази планета:“Ще дойде ден, когато хората, като мен сега, ще гледат на убийството на животни както сега гледат на убийството на хора.”

Нещата вървят плавно в тази посока. Вегетарианството и веганството сега се превръщат в мода. Често пъти този отказ от консумация на месо е принудително наложен с болести. Понеже с добро не се отказахме идва на помощ страданието. Третирането на месото с химия, антибиотиците, които се дават на животните и болестите, които носят ще доведат до рязко намаляване на консумацията на месо. Така няма да се налага да се убиват животни. Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време.

Всичко е добро 2Въпреки че планетата ни е навлязла в една нова епоха на любов, в която няма да има агресия и убийства, аз си изпитвах тревоги до кога и как ще стане това. Знам, че става плавно и всичко ще се промени. След като изгледах въпросната беседа, която съм сигурна, че ми попадна неслучайно се успокойх и приех нещата. Дори Хитлер и Сталин са имали своя мисия, макар и с лошо те е трябвало да подпомогнат процесите за уроците и кармата. Хитлер е бил просветен, знаел е за вселенските закони, дори не е консумирал месо, а и е пълно с информация за участието на извънземни в много от технологиите на неговите учени. След войната те намират убежище в Америка, където споделят за съвместната си работа с извънземни учени и продължават да работят съвместно с американските си колеги. Сталин въвежда комунизма, който има съвсем добри идеи и е взаимстван от идеите на Вселената. Сега всеки ще реагира остро за убийствата, и аз не приемах тези неща, но сега се опитвам да гледам не в човешка перспектива. Нищо не е случайно, има природни сили, които се грижат за всичко и разсъждавайки по този начин намирам своята истина.

“Лоши са ни политиците.” Те са стигнали до там защото си имат цел, мисия, просто сме си го заслужили. Възможно е да трябва да си отстояваме правата и да сринем дадена система, далеч съм от мисълта да търпиме всичко, защото нищо не идва наготово, но нямаме право да осъждаме без да знаем и да извършваме агресия. Без достъп до общата информационна система ни е трудно да даваме оценки и да осъждаме. Малко са просветените и знаещите истината, същевременно са много хората, които заблуждават. Дори и просветените не могат да предсказват за дребни неща. Баба Ванга, Друнвало, японската принцеса и толкова знаещи хора предричаха няколко дни тъмнина за 21 декември, но това не се случи и имаше много стресирани хора. Нашите мисли сътворяват нашата реалност и всичко може да се промени. Човек трябва да се вслуша преди всичко в себе си. Поне знаем, че идва времето на любовта и светлината и трябва да започнем да ги сътворяваме на мисли и дела. Дори самия Иисус каза “Това, което го мога аз го можете и вие. И повече даже”. Не бива да си постяваме ограничения и рамки, защото така са ни научили. Невъзможни неща няма.

Науката се развива бързо и съвсем скоро хората ще започнат да живеят минимум до 120 години. Пренаселеност? Не се предвижда. Педсказанията на просветени хора твърдят, че децата ни няма да могат да имат деца. Статистиката вече го доказва. Надеждата е в пророчествата,че само при истинска любов ще се раждат деца. Представяте ли си? Звучи като приказка. Ще започнем да приемаме и разбираме вселенските закони.

Природата най-лесно ще се възстанови. Слънцето ще увеличи до 8 пъти активността си. Вече се наблюдават тези промени и има публикувани научни данни. Слънцето повдига и хармонизира човешките мисли и чувства. Озоновата дупка засега е малка, но ще се разрастне и ще пропуска радиацията, която ще промени честотата на нашите вибрации. Поради плавното преминаване в друго измерение много хора си мислят, че всичко си е по стро му. За първи път преживяваме края на света толкова леко и трябва да сме благодарни за това. Нямаше смяна на полюсите и потоп, но ние започваме да се променяме неусетно. Разгръщат се нови дарби и хората започват да творят, танцуват, пеят, спират яденето на месо, лекуват и изобщо се променят, но всичко е много индивидуално. Нещата започват да се случват все по-бързо и съвсем скоро ще има много примери за това около нас. Огледайте се! За съжаление има много хора, които не приемат тези вибрации и те си отиват от този свят, понякога дори млади, но сами си го избират.

Помислете позитивно: ако световния елит найстина иска да намали населението в такива мащаби за каквито се говори от хора като Дейвид Айк, то това до сега да се е реализирало. Срещат противодействие. Аз не отричам, че тези неща които ги има като конспирации са лъжа, а просто казвам, че трябва да ги има. Всичко наоколо ни кара да се безпокойм за външния свят и да хабим енергията си в неправилна посока. На нас хората ни е трудно да разберем законите на Вселената. Опитваме се, но все даваме оценки без да знаем достатъчно. Чрез страдание се извисяваме най-бързо. То е необходимото зло. По един или друг начин хората ще обърнат поглед към своя вътрешен свят и ще открият невероятния си потенциал и вселенския замисъл. Ще сме здрави, щастливи, удовлетворени от всичко и ще приемаме и излъчваме любов. Ние ще сме богове. А кога точно ще се случи всичко това никой не знае, защото всичко зависи от нас!