Сандвич пица

 

Този сандвич е много богат на вкусове и наподобява на вкусна пица. Аз го обичам от малка и когато не бързам си го приготвям. Целия сандвич е много вкусен, но любимата ми част са загорелите краища на филийката, ммм.

 

Намазваме филийките хляб с хубаво и ароматно масло. В случай, че разполагате с пресни домати е добре да изрежете тънки парчета (шайби) от тях. След това поставяме резенчета колбас. Аз си приготвям сандвича без тази съставка и е много вкусно. Натрошаваме сирене. Поръсваме с чубрица. Ако използваме домат от консерва сега е момента с помощта на лъжица да полеем малко върху останалите съставки, но не бива да прекаляваме, защото сандвича ще стане воден и разпадащ се при повдигане от чинията. Последната необходима съставка е кашкавал, най-добре настърган на ренде.

 

Сандвич пица
Сандвич пица
Сандвич пица
Сандвич пица
Сандвич пица
Сандвич пица

Сандвичът е приготвен и се пече веднага до зачервяване. Поднася се топъл с чаща ароматен билков чай. Мъжът ми ме научи да поднасям сандвичите не в чиния, а върху дъска, защото е много лесно да се нареже за деца и угаждащи си възрастни.

Сандвич пица с доматен сос
Сандвич пица с доматен сос